Nationale Zwem4daagse van start in Alphen aan den Rijn met opening in buitenbad De Hoorn

Zwemvierdaagse Foto: Zwembaden Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – De nationale Zwem4daagse wordt van maandag- tot en met vrijdagavond gezwommen in Alphen aan den Rijn. Tijdens het jaarlijkse evenement kunnen jong en oud vier dagen lang van 18.30 tot 20.00 uur in zwembad De Hoorn afstanden afleggen van 250, 500 en 1.000 meter.

Dit jaar wordt het evenement maandagavond feestelijk geopend in het buitenbad van De Hoorn. Aan het einde van de vierdaagse worden de deelnemers beloond met een medaille.

Deelnemers kunnen ook meedoen aan andere activiteiten. Bij de Alphense zwemclub AZC kunnen mensen een workshop hard- of synchroonzwemmen volgen. Daarnaast is de Alphense Reddingsbrigade aanwezig. De activiteiten variëren elke dag, op de website en social media van De Thermen2 is meer informatie te vinden over het programma.

Foto: De Thermen2

Informatie kaartjes en stempelkaart

Deelnemers ontvangen bij de kassa van het zwembad een stempelkaart. Iedere dag van deelname is goed voor een stempel en als de kaart compleet is, krijgen de zwemmers een medaille.

Kinderen die nog niet een A-diploma hebben, moeten onder begeleiding van een volwassene meedoen. G-sporters dienen tijdig een kaartje te reserveren. Daarvoor zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.