20 van Alphen zondag live te volgen op radio bij Studio Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Duizenden hardloopfanaten doen aanstaande zondag mee aan de 20 van Alphen. Het hardloopevenement is op die dag live te volgen op de radio bij Studio Alphen, met verslag van de grote wedstrijdloop.

De radio-uitzending begint om 12.00 uur, waarin deelnemers en toeschouwers bij het hardloopevenement worden geïnterviewd. Om 13.30 uur start de Running & Walking Center 20 km Wedstrijdloop. Van die hardloopwedstrijd doet Studio Alphen vanaf de motor live verslag.

De routes van alle verschillende afstanden zijn dit jaar compleet vernieuwd. Alle hardloopwedstrijden starten op de Prins Bernhardlaan, ter hoogte van mboRijnland. De finish van alle afstanden is in het Burgemeester Visserpark.

Wegafsluitingen en verkeershinder

Vanwege de verschillende hardloopwedstrijden zijn zondag meerdere wegen in Alphen aan den Rijn geheel of gedeeltelijk afgesloten voor verkeer. Ook zullen sommige delen van woonwijken afgesloten zijn. Op de website van de 20 van Alphen is meer informatie te vinden over alle afsluitingen en bijbehorende afsluittijden.