Huttenbouw Hazerswoude-Dorp in laatste week zomervakantie

HAZERSWOUDE-DORP - Ook dit jaar staat de laatste week van de zomervakantie in Hazerswoude-Dorp, van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus, in het teken van de Jeugdvakantieweek. Deze 49ste editie heeft als thema Gamen.

Maandag 15 augustus start de bouw van het huttendorp. De rest van de week staan dagelijks activiteiten op het programma, boordevol actie, creativiteit en plezier. Het programma is gericht op jeugd tot en met 16 jaar, maar iedereen mag een kijkje komen nemen op het levendige Hobbemaplein.

Dankzij velen - sponsoren, de statiegeldactie in mei en de donatieknop op het emballage apparaat bij AH Beugelsdijk - is het evenement wederom gratis. Op huttenbouw.com is meer informatie te vinden en het toestemmingsformulier. Tijdens de week zijn op de website ook foto’s te vinden.

Het programmaboekje ligt maandag 8 augustus op de mat. Het boekje is later ook te downloaden van de site. Het korte programma is er al te vinden.

Vijftigste huttenbouw

'Volgend jaar hopen we een groot feest te maken van onze 50ste verjaardag', vertelt Marco Vleeschdraager van de Jeugdvakantieweek. 'Een enorme mijlpaal waaraan we graag extra aandacht geven. We zijn dan ook op zoek naar oud-vrijwilligers, leuke verhalen, foto- en videomateriaal en alles wat kan bijdragen aan een leuk inkijkje in de geschiedenis van dit bekende dorpsevenement. Heb of weet je iets leuks? Meld je dan tijdens de week even bij de kraam of mail naar jvwhazerswoude@gmail.com.'