Meesleepdag Tempo groot succes

Afgelopen 26 november was het feest bij korfbalvereniging Tempo. De jeugdspelers van de club konden hun vriendjes en vriendinnetjes gratis en voor niks laten kennismaken met korfballen.

En daar was belangstelling genoeg voor: zo’n 35 kinderen en hun ouders wisten de weg naar de ballonhal van Tempo te vinden. Zij werden meegesleept door zo’n 40 tempoleden. Ook Zwarte Piet wilde wel eens een balletje door het mandje gooien en kwam tot de verrassing van de kinderen lekker met ze meespelen.

De aanwezige kinderen werden niet alleen vermaakt door Zwarte Piet, ook de Tempoleden uit de B1 deden erg hun best. Lydia hierover: “Om de kinderen het plezier van het korfballen te laten beleven, hebben we er voor gekozen om de B1’ers de training te laten verzorgen. De korfballers van de B1 zijn allemaal enthousiast en vonden het erg leuk om al die nieuwe kinderen met korfbal bezig te laten zijn. De B1 heeft ook nog een korte demonstratiewedstrijd gespeeld.” Gelukkig was het niet voor niets, want de opkomst was prima. De nieuwe kinderen zijn voor drie trainingen uitgenodigd in de gymzaal aan de Batenstein. Op maandag 6, 13 en 20 december van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Hier kunnen uiteraard ook kinderen komen die de meesleepdag net gemist hebben!