Nieuwe sponsor voor Wilskracht

De A-/B selectie ritmische gymnastiek van RKSV Wilskracht begint het nieuwe seizoen goed. Het vorig seizoen werd al afgesloten met een prima derde plaats in het landelijk klassement voor RG-verenigingen.

Dit seizoen is er een sponsor gevonden die alle meiden plus 2 trainsters heeft voorzien van een nieuw trainingspak. Fa. Bentvelzen Transport werd bereid gevonden om de ambitieuze selectiemeiden te steunen met een nieuw, in licht- en donkerblauw uitgevoerd Hummel-trainingspak, uiteraard voorzien van het bedrijfslogo en verenigingsnaam.

14 dames van de selectie komen dit seizoen uit in het B-niveau. Nelly Ghaoui, die vorig seizoen de landelijke titel in de klasse 1B voor zich opeiste, promoveerde hierdoor naar de hoogste klasse 1A en zal komend seizoen in deze klasse uitkomen. Twee seizoenen eerder nam zij al eens deel in de klasse 1A, maar door te weinig trainingsuren kon zij vorig jaar dit niveau niet handhaven en kwam zij uit in klasse 1B.

Naast de fa. Bentvelzen is er nog een particuliere sponsor gevonden, die de selectie heeft voorzien van sporttassen. RKSV Wilskracht is nog op zoek naar een sponsor, die de 15 selectiedames wil voorzien van nieuwe gympakken met rokje. Belangstellenden kunnen zich melden bij Sylvia van der Steen, tel. 434465.