Uitslagen SCRA clubkampioenschappen

Zondagmiddag werden uiteindelijk de finalewedstrijden van de clubkampioenschappen 2004 voor de categorieen jeugd, dames en heren gespeeld nadat vrijdagavond j.l. het toernooi was gestart
Een leuk toernooi met mooie wedstrijden.Bij de jeugd ging de finale uiteindelijk tussen Marloes van Leeuwen (14 jaar), overigens het enige deelnemende meisje, en Maxim Ruitenbeek (12 jaar).
Na haar winst tegen de diverse jongens moest zij helaas in Maxim Ruitenbeek met zijn slechts 12 jaren haar meerdere erkennen.
Met zijn techniek en speltactiek veroverde Maxim met een 3-1 overwinning het jeugdclubkampioenschap 2004 en legde daarmee beslag op de wisseltrofee.Bij de damesfinale mochten Deborah v/d Jagt en Hilda Kemker hun onderlinge squashcapaciteiten meten.
Een aantal rally’s maakten het een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken.
Met een verdiende overwinning van 3-1, trok Deborah v/d Jagt aan het langste eind en mag zich clubkampioen 2004 noemen.Bij de heren tenslotte stond vooraf de finaleplaats van Jeroen v/d Zwan onomstreden vast.
En zeker met het ontbreken van Mark Veldkamp was de strijd voor de felbegeerde 'vacante' finaleplek onder de diverse kandidaten losgebarsten.
Echter kregen o.a. Ferdie Captein en Ron Prins het nakijken van Urbano Farro die triomfantelijk beslag legde op de overgebleven finaleplaats.Voor het 2e achtereenvolgende jaar pakte Jeroen echter het clubkampioenschap.
De vorm die beide heren lieten zien in de finale belooft wat voor het Nederlands kampioenschap begin februari 2005.Met tevredenheid kan Ron Prins, organisator van dit geslaagde clubkampioenschap, terugkijken op dit evenement en positief uitkijken naar het grote open toernooi in Alphen dat in mei 2005 gehouden zal worden.