A-junior wijst Floreant naar zege, teleurstelling over vakantiegangers

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

BOSKOOP - Kort na het laatste fluitsignaal verliet Floreant-trainer Paul Pikaar het voetbalcomplex van de Boskoopse club. Hij was boos en teleurgesteld. Omdat spelers in zijn ogen erg makkelijk afzeggen voor wedstrijden om op vakantie te gaan of een weekend weg te gaan.

En dat terwijl zijn Floreant zaterdag een ruime zege boekte op Football Factory. Al ging het pas lopen toen A-junior Luuk Speijer een half uur voor tijd inviel. Hij tilde de stand van 1-1 naar 5-1. Ook tekende Speijer voor twee treffers.

Floreant blijft meedoen om de nacompetitieplekken. De Boskopers kunnen zowel de derde periodetitel winnen als een vervangende periodetitel pakken. Met Alphense Boys strijdt Floreant om de derde periode en op de vervangende periodetitel azen Floreant, Alphense Boys en FC Oegstgeest.

Scoreverloop Floreant - Football Factory 5-1 (1-0): 1-0 Bruce Tol, 1-1 Leoluca De Rubentis, 2-1 Jeffrey Hilgeman, 3-1 Luuk Speijer, 4-1 Roy Monissen, 5-1 Luuk Speijer.

Hieronder kun je de radio-interviews met Luuk Speijer, Gregory Smeenk (beiden Floreant) en Youcef Boukhedmi (Football Factory) beluisteren.