Aarlanderveen houdt titelkandidaat TAVV op gelijkspel

AARLANDERVEEN - Aarlanderveeen en TAVV hebben elkaar zaterdag in evenwicht gehouden: 1-1. Derde klassedebutant Aarlanderveen blijft ook in zijn tweede duel ongeslagen.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Dat kwam mede doordat het uit de tweede klasse gedegradeerde TAVV moest tachtig minuten lang met een man minder spelen. De doelman van TAVV, Chris van der Zwet, kreeg in de tiende minuut rood vanwege natrappen van Jorn Poelwijk. Robbie Nagtegaal benutte de strafschop.

Vlak voor rust kwam TAVV langszij. Aarlanderveen was nog het dichtst bij het winnende doelpunt na rust, maar Jorn Poelwijk raakte de lat.

Scoreverloop Aarlanderveen - TAVV 1-1 (1-1): 1-0 Robbie Nagtegaal (strafschop), 1-1 Jesse Modderaard.

Hieronder kun je de interviews met Arjen Linstra en Gerben van der Neut na afloop van Aarlanderveen - TAVV terugluisteren.