Lichtshow, drijf-in bios en disco tijdens vakantie in Alphense zwembaden

ALPHEN AAN DEN RIJN - Kinderen kunnen in de voorjaarsvakantie van 25 februari tot en met 5 maart meedoen aan extra zwemactiviteiten in de Alphense zwembaden De Hoorn en AquaRijn.

Zowel in De Hoorn als in AquaRijn zijn er, naast het recreatiezwemmen, speciale voorjaarsvakantie-activiteiten. De kinderen kunnen glijden van de glijbaan onder begeleiding van een lichtshow, stuiverduiken, de stormbaan overwinnen, discozwemmen en voor de kleinsten is er de Spetterspeeltuin. En er is een speciale drijf-in bios.

Zwembad De Hoorn

De lange piratenstormbaan ligt de hele vakantie in het water. Alle dagen van 13.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 16.00 uur. Het stuiverduiken staat ook weer op het programma. In het zwembad staat een muziekje op terwijl de kinderen duiken naar stuivers. Elke stuiver is een snoepje waard. Wie de sleutel vindt, wint een ijsje. Alle dagen om 13.30 uur. Verder staat er een Meet & Greet met Kees de zeehond op de planning. Kees is er maandag, dinsdag en donderdag om 14.00 uur. En vrijdag is er van 18.30 tot 21.30 uur discozwemmen met verlichting en een deejay. Zwem swingend door de stroomversnelling.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. De Thermen2 tovert het doelgroepenbad om tot een speelparadijs met allerlei materialen om mee te spelen. De Spetterspeeltuin is voor kinderen tot circa 6 jaar (en hun ouders) op maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Drijf-in bios

In zwembad AquaRijn is er voor de jeugd donderdag van 18.30 tot 21.30 uur een Drijf-in bios. Dobber op een eigen luchtbed in het water en kijk naar een film. A-diploma is verplicht.