Aksoy en Yachou maken seizoen af in eerste elftal Floreant

BOSKOOP - Adem Aksoy en Mustapha Yachou sluiten per direct aan bij het eerste elftal van Floreant. De twee topspitsen van weleer gaan proberen Floreant naar de nacompetitie te loodsen en vervolgens met de Boskopers ook succesvol te zijn in de nacompetitie.

Aksoy en Yachou zijn allebei gestopt met top-amateurvoetbal. De aanvallers speelden in de eerste elftallen van onder anderen Alphense Boys, ARC, Alphen en Alphia. Met een grote groep vrienden spelen de Alphenaren dit seizoen als recreanten in het tweede elftal van Floreant.

Afgelopen zaterdag was het tweetal, dat niet meer traint en speelt op hoog niveau, betrokken bij de meerderheid van de tien doelpunten die Floreant maakte in de competitiewedstrijd tegen Rijnstreek. Aksoy en Yachou gaan vanaf nu meetrainen en deel uitmaken van de A-selectie.

Nacompetitie

Vorig seizoen maakte de gestopte Yachou ook al zijn rentree. Toen in het shirt van Alphen. Mede dankzij zijn verdiensten promoveerde Alphen via de nacompetitie naar de tweede klasse.

Na dit seizoen vertrekken Aksoy, Yachou en consorten weer bij Floreant. Ze gaan in een vriendenteam voetballen bij Alphen.