Gepubliceerd op 10 Juli 2019 om 13.42 uur

Albert Koeleman benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

ALPHEN AAN DEN RIJN - Albert Koeleman is dinsdagavond verrast met zijn benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Koeleman ontving zijn onderscheiding in het Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda, waar hij afscheid nam van de Raad van Bestuur. 

In oktober 2011 werd Koeleman, die in Alphen aan den Rijn woonachtig is, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Ommelander Ziekenhuis Groningen. Daarvoor was hij onder andere werkzaam als plaatsvervangend Secretaris Generaal van het Ministerie van Financiën en als algemeen directeur bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in Rijswijk.

'De heer Koeleman heeft zich bovengemiddeld ingezet in een periode waarin het Ommelander Ziekenhuis zich in een financieel zorgwekkende situatie bevond', meldt het ziekenhuis. 'Mede door zijn inzet staat het Ommelander Ziekenhuis nu zowel financieel als kwalitatief stevig op de kaart. Hierdoor werd het vier jaar geleden mogelijk om voldoende vertrouwen bij financiers te bewerkstelligen voor de bouw van het nieuwe Ommelander Ziekenhuis in Scheemda.'

advertentie
 
advertentie