Alleen Alphense Boys en ARC in volgende ronde districtsbeker

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Alleen beide Alphense Boys-teams hebben dit weekend de eerste ronde van de districtsbeker West II overleefd. ARC was al zeker van de tweede ronde. De Racing was vrijgeloot.

De zondaghoofdklasser van Alphense Boys, dat veel basisspelers rust gaf, kwam met 2-0 en 3-1 achter tegen Teylingen, maar won toch met 3-5. Kenneth Duah, Patrick Krop, Arjan Ouwendijk, Thom Nouwens en Lilinho Martins maakten de Alphense treffers. Alphense Boys Zaterdag veegde KMD met 1-6 van de mat. Jesse Boateng (3x), Sahr Kabuta en Ruben Rietdijk scoorden.

Hazerswoudse Boys stunt net niet

Hazerswoudse Boys, Floreant en Bernardus verloren. De Hazerswoudenaren stuntten bijna als vierdeklasser tegen Honselersdijk, dat uitkomt in de eerste klasse. Na negentig minuten stond het 3-3 (doelpunten: Vito Martens, Nick Moerland, Leo de Ruiter). Honselersdijk nam de strafschoppen beter (3-5) en plaatste zich voor de tweede knock out-ronde.

Floreant ging met 3-2 onderuit tegen Oliveo. Luc Speijker en Jeffrey Hilgeman maakten de Boskoopse doelpunten. Bernardus verloor met 0-9 van het tweede elftal van Quick Boys.

Hieronder kun je de radio-interviews met Hein van Heek en Patrick Krop (beiden Alphense Boys) na afloop van Teylingen - Alphense Boys terugluisteren: