Gepubliceerd op 15 Oktober 2018 om 15.31 uur

Alphense a-capellagroep in Parktheater

ALPHEN AAN DEN RIJN - Ze gebruiken enkel hun stem om muziek te maken: Dorothy Moolenschot, Sanne Kat-Runia, Maarten Kat en Peter van Os vormen samen de a-capellagroep Mix & Match en staan op 2 november in het Parktheater in Alphen aan den Rijn met hun voorstelling Fier op een rij.


Het kwartet leerde elkaar kennen op de musicalopleiding in Tilburg en besloot een a capella groep te vormen. Samen stonden ze op verschillende podia in Nederland, maar voor hun eigen voorstelling hebben ze gekozen voor thuishaven Alphen aan den Rijn.


In de show zullen ze hun a capella liedjes laten horen, maar 'er zit zeker ook theater in', vertelt Dorothy in het Studio Alphen-programma VolKoren Radio: 'Ik kan natuurlijk niet te veel verklappen, maar mensen gaan niet alleen naar muziek kijken.'

VolKoren Radio

VolKoren Radio wordt elke vrijdag uitgezonden van 19.00 tot 21.00 uur op Studio Alphen. Wil je de uitzending terugluisteren? Dat kan: https://studioalphen.nl/programma/volkorenradio. Meer details? Kijk dan op: facebook.com/volkorenradio.

advertentie
 
advertentie