Alphense Boys dendert over VOC heen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Zeventig minuten lang domineren heeft Alphense Boys zondag een 5-1 zege opgeleverd tegen VOC. Alleen gedurende een minuut of twintig in de tweede helft wist Alphense Boys even niet waar ze het zoeken moest. Het werd 3-1 en bijna 3-2, maar dat tweede Rotterdamse doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd.

Kans op kans creëerde Alphense Boys in de eerste helft. Younes Oulhou scoorde twee keer, Ilias Latif eenmaal. Nadat de thuisploeg ontsnapt was aan de aansluitingstreffer, kreeg Alphense Boys de smaak weer te pakken en tekende het voor zowel de 4-1 als de 5-1.

'Als je na drie gelijke spelen ongeslagen bent, is ongeslagen zijn niet zo fijn. Maar als je dan de vierde wedstrijd wint, is het serieus knap dat je na vier wedstrijden nog ongeslagen bent', vindt trainer Remco Tuinenburg. Alphense Boys staat met zes punten uit vier wedstrijden op de vierde plek in de Hoofdklasse A.

Scoreverloop Alphense Boys - VOC 5-1 (3-0): 1-0 Younes Oulhou, 2-0 Ilias Latif, 3-0 Younes Oulhou, 3-1 Wouter van der Loo, 4-1 André Daling, 5-1 Khalid Kada.

Hieronder is de samenvatting van Alphense Boys - VOC te zien, die Studio Alphen vanaf maandagavond ook drie dagen lang uitzendt op televisie in het programma Sport Lokaal. Onder de samenvatting kun je volledige interviews met Remco Tuinenburg, Younes Oulhou en Winston Luijs bekijken.