Alphense Boys en de jacht op vier zeges tot aan de winterstop: eerste stap gezet

ALPHEN AAN DEN RIJN - Nog vier wedstrijden tot de winterstop tegen vier ploegen die lager op de ranglijst staan dan Alphense Boys. Volgens Boys-aanvoerder Thom Nouwens moet Alphense Boys alle vier de wedstrijden winnen en vervolgens de balans opmaken. De top-6 speelt de komende weken tegen elkaar en gaat punten verspelen. In de winterstop hoopt de zondaghoofdklasser uit Alphen aan den Rijn in de subtop te staan en mee te gaan doen om de nacompetitieplaatsen.

De eerste van vier tegenstanders was afgelopen zondag, nummer voorlaatst Vlissingen. Binnen drie minuten stond Alphense Boys al op voorsprong. Arjan Ouwendijk schoot de bal genadeloos binnen. Daarvoor had Alphense Boys al twee kansen gehad en daarna volgden nog vele kansen. Maar ze gingen er allemaal niet in. Anderzijds was Vlissingen ook niet bij machte om een kans te creëren. Zodoende eindigde de wedstrijd in 1-0.

Alphense Boys staat zevende in de Hoofdklasse B, zes punten achter de drie koplopers.

Scoreverloop Alphense Boys - Vlissingen 1-0 (1-0): 1-0 Arjan Ouwendijk.

Hieronder kun je de samenvatting van Alphense Boys - Vlissingen, die ook drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, bekijken evenals de interviews na afloop van de wedstrijd met Hein van Heek, Arjan Ouwendijk en Niklas Blesgraaf (allen Alphense Boys):