Gepubliceerd op 04 November 2018 om 9.36 uur

Alphense Boys Zaterdag bezorgt Aarlanderveen eerste puntenverlies

AARLANDERVEEN/ALPHEN AAN DEN RIJN - Het gaat nog een enorm spannende strijd worden om de eerste periodetitel in de 4e Klasse A. Aarlanderveen had de eerste zes wedstrijden van het seizoen gewonnen, maar speelde dit weekend gelijk tegen Alphense Boys Zaterdag. Daardoor komt FC Oegstgeest langszij dat een iets beter doelsaldo heeft. Het verschil is één doelpunt. Als Aarlanderveen en FC Oegstgeest beiden de volgende wedstrijd winnen, is het doelsaldo beslissend.

Aarlanderveen - Alphense Boys was een spannende derby. De meeste en beste kansen waren voor de Veners. Richting het einde van de wedstrijd kwamen de allerbestebeste kansen, maar doelmannen Sven Tourné (Alphense Boys) en Maico du Chatinier (Aarlanderveen) pareerden goed. Sontjie Roosberg leek in de slotfase Alphense Boys de zege te bezorgen, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Scoreverloop Aarlanderveen - Alphense Boys 0-0 (0-0).

Hieronder kun je de samenvatting van Aarlanderveen - Alphense Boys, die ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, bekijken evenals de interviews met Arjen Linstra (Aarlanderveen) en John Cuvelier (Alphense Boys):

advertentie
 
advertentie