Alphense Boys Zaterdag-keeper Jari van Veen levert spullen in

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Jari van Veen is niet langer de doelman van Alphense Boys Zaterdag. De mening van trainer John Cuvelier over Van Veens trainingsarbeid viel bij de sluitpost verkeerd. De keeper kwam zaterdag niet opdagen voor de competitiewedstrijd Zevenhoven - Alphense Boys en is daarop weggestuurd door de club.

Van Veen stond dit seizoen afwisselend met Sven Tourné onder de lat. Nadat Tourné enkele maanden geleden bekendmaakte na dit seizoen te stoppen met voetballen, koos Cuvelier voor Van Veen - die ook volgend seizoen voor Alphense Boys zou uitkomen - als eerste doelman. Van Veen was de laatste weken in vorm en goed voor cruciale reddingen.

Sven Tourné onder de lat

Tourné zal het seizoen als eerste doelman afmaken bij Alphense Boys. De doelman was afgelopen zaterdag op zijn beurt van grote waarde en pakte een aantal belangrijke ballen waardoor Alphense Boys won bij Zevenhoven. De overeenkomst tussen Alphense Boys en Van Veen voor volgend seizoen wordt ontbonden.

Alphense Boys is in de race om de nacompetitie te bereiken. De Alphenaren staan bovenaan in de derde periode, maar kunnen ook nog als beste team zonder periodetitel eindigen in de zaterdag-4e Klasse A. Beide resultaten leveren een startbewijs op voor de nacompetitie. Via de nacompetitie kan Alphense Boys promotie naar de derde klasse afdwingen.

Spelerscarrousel Alphense Boys Zaterdag

Nieuw: Stojan Cekic (Reeuwijk), Brandon Tichem (Westlandia), Marwan Fennich (Argon), Kevin de Vries (Alphen) en Mustapha Yachou (Alphen).

Blijven: Yassin Amtyi, Jesse Boateng, Sahr Kabuta, Dylan Kooistra, Casper Kooreman, Otman Moeyhiedinne, Donovan Oliveira, Angelo Roosberg, Ronald Roosberg, Sontjie Roosberg, Sander Weijman.

Weg: Ricky Antoni (stopt), Sven Tourné (stopt), Mickey Tromp (RCL), Jari van Veen (niet bekend).