Alphense Boys Zaterdag mist nacompetitie op één punt

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het seizoen zit erop voor de zaterdagploeg van Alphense Boys. Zeven overwinningen (uit negen wedstrijden, red.) in de derde periode waren niet genoeg om de periodetitel te pakken en in de reguliere competitie komt Alphense Boys één punt tekort om FC Oegstgeest uit de nacompetitie te houden.

Eigenlijk heeft de formatie van trainer John Cuvelier het nacompetitieticket in februari al verspeeld. Toen had Alphense Boys één punt nodig uit de ontmoetingen met LSVV '70 en de latere kampioen Aarlanderveen om op eigen kracht periodekampioen te worden. Beide wedstrijden werden verloren en in de laatste minuut van de blessuretijd kaapte LSVV tegen FC Oegstgeest de periodetitel voor Boys' neus weg.

Toch kon Alphense Boys op de laatste speeldag alsnog de nacompetitie bereiken, maar dan moest Floreant verliezen of FC Oegstgeest gelijkspelen. Beide concurrenten wonnen echter. Net als Alphense Boys, dat in het laatste half uur drie keer scoorde.

Scoreverloop Alphense Boys - Woubrugge 3-0 (0-0): 1-0 Sahr Kabuta, 2-0 Jesse Boateng, 3-0 Jorg Schreuder.

De interviews na afloop van Alphense Boys - Woubrugge met John Cuvelier en Jesse Boateng zijn hieronder te bekijken.