Alphense Boys ziet koploper Baronie drie punten meenemen naar Breda

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphense Boys is zondag op eigen veld onderuit gegaan tegen Baronie. De vermoedelijke aanstaande kampioen van de Hoofdklasse B stapte met een 0-2 zege van het veld, zonder echt beter te zijn dan Alphense Boys. Voor de positie van Alphense Boys op de ranglijst, bungelend tussen plek zeven en negen, heeft de nederlaag geen gevolgen. Wel klimt de bovenste nacompetitieploeg een puntje dichterbij: vier punten is Boys' voorsprong.

Eén goede kans in de eerste en één goede kans in de tweede helft werden Alphense Boys fataal. De volledig vrijstaande Nizar Mekkaoui rondde vlak voor rust beheerst af, hij schoot de bal via de binnenkant van de paal binnen. En een dieptepass van Moustafa Mohammed werd door Mekkaoui, die - zo bleek uit videobeelden - net geen buitenspel stond, binnengeschoten.

Ook Alphense Boys kreeg nauwelijks kansen. Thom Nouwens had de grootst mogelijkheid, maar miste - na een overtreding op Raychelo Fecunda - een strafschop op de 1-2.

Scoreverloop Alphense Boys - Baronie 0-2 (0-1): 0-1 Nizar Mekkaoui, 0-2 Nizar Mekkaoui.

Hieronder kun je de radio-interviews na afloop van Alphense Boys - Baronie met Hein van Heek, Cristian Cabrera Ortega en Niklas Blesgraaf (allen Alphense Boys) terugluisteren: