Kerstpakkettenactie Alphen aan den Rijn roept op producten te doneren

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Ook dit jaar verzorgt het DPA (Diaconaal Platform Alphen) de Kerstpakkettenactie. De actie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket of kerstattentie te bezorgen.

Alle vrijwilligers zijn intussen gevonden en gaan begin december aan de slag om de pakketten samen te stellen om deze later bij de huishoudens te bezorgen. Maar de organisatie kan meer hulp gebruiken.

Producten doneren

Zij roept Alphenaren op producten te doneren. 'Denk daarbij aan chocola, blikjes vis, toastjes, zoutjes, chips, thee, chocolademelk, vruchtensap, knakworstjes, tubes mayonaise, soep, zoet broodbeleg, bodylotion, aftershave, eau de toilette, zeep, kaarsen, koekjes, nootjes, houdbare slagroom, snoep, muesli en klein speelgoed', somt de organisatie op. Zij vraagt geen alcoholhoudende dranken, wasmiddelen, verse producten of producten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden, te doneren.

De producten kunnen worden ingeleverd van maandag 5 tot en met woensdag 14 december tussen 9.00 en 12.00 uur bij Zalencentrum De Bron aan de Troubadourweg. De actie is ook financieel te steunen. Kijk hiervoor op de website van de Kerstpakkettenactie