Alphia antwoordt op bestuurlijke onrust met uitzege bij Be Fair

ALPHEN AAN DEN RIJN - Na een onrustige week waarin voorzitter Ank de Groot besloot op te stappen omdat er een coup op het bestuur gepland staat, heeft Alphia zaterdag met 1-4 gewonnen van Be Fair.

'We praten er wel over, want wij zitten ook in de kantine. Maar focussen ons op het voetbal zodra de wedstrijd begint', zegt Alphia-trainer Angelo Leverock over de situatie.

Alphia kwam op slag van rust op achterstand in Waddinxveen. Maar tussen minuut 45 en 50 scoorden de Alphianen drie keer en trokken de wedstrijd naar zich toe. Vlak voor tijd werd het ook nog 1-4.

Scoreverloop Be Fair - Alphia 1-4 (1-1): 1-0 Bas van der Lugt (strafschop), 1-1 Killian Bouwhuis, 1-2 Aatif El Bouny, 1-3 Bryan de Bruin, 1-4 Vincent Hoogervorst.

Hieronder zijn de interviews met Angelo Leverock en Aatif El Bouny te beluisteren.