Alphia raakt achterop na derde nederlaag op rij

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphia begon de competitie met drie overwinningen op rij, maar vervolgde het seizoen met drie aaneengesloten nederlagen. Het is dat de concurrentie ook de nodige punten verspeeld, waardoor de achterstand slechts vijf punten is. Maar voorlopig moet Alphia, dat vijfde staat in de 3e Klasse A, pas op de plaats maken.

Thuis tegen Nieuwkoop werd het zaterdag in een tijdsbestek van acht minuten 0-1, 1-1 en 1-2. Na rust kwamen de Alphianen wederom op gelijke hoogte, om vervolgens toe te zien hoe Nieuwkoop voor de derde maal de leiding pakte (2-3). Een handvol grote kansen op de 3-3 werden gemist door Alphia, zo haalde Nieuwkoop een bal van de lijn.

Scoreverloop Alphia - Nieuwkoop 2-3 (1-2): 0-1 Dennis Boer, 1-1 Bryan de Bruin, 1-2 Sam Vijfhuizen, 2-2 Aatif el Bouny, 2-3 Dennis Boer.

Hieronder kun je de radio-interviews met Angelo Leverock en Bryan de Bruin na afloop van Alphia - Nieuwkoop terugluisteren.