ARC heeft titel in eigen hand na misstap FC Rijnvogels, extra radio-uitzending op Hemelvaartsdag

Foto: Bert van der Voort

ALPHEN AAN DEN RIJN - Als ARC de resterende drie wedstrijden wint, is de Racing kampioen in de zaterdag-Hoofdklasse A. De belangrijkste concurrent, FC Rijnvogels, verloor dinsdagavond verrassend van Smitshoek. Vlak voor tijd leidde de koploper van de afdeling met 2-1, maar in blessuretijd trok Smithoek de zege naar zich toe (2-3). Bij winst op Capelle donderdag komt ARC naast FC Rijnvogels te staan. Bovendien is Rijnvogels komende zaterdag op de voorlaatste speeldag de tegenstander van ARC.

Aanstaande donderdag is er van 14.00 tot 17.00 uur een extra radio-uitzending van Sport Lokaal te beluisteren op Studio Alphen. Met vanaf 14.30 uur uitgebreid verslag van ARC - Capelle. Een half uur eerder is de aftrap van Purmersteijn - Alphense Boys in de zondag-Hoofdklasse A. Ook dat duel wordt rechtstreeks uitgezonden op de radio. Beelden van ARC - Capelle zijn eind deze week te bekijken op het YouTube-kanaal van Studio Alphen.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend