Gepubliceerd op 09 Juni 2019 om 9.40 uur

ARC heel overtuigend naar finale nacompetitie, op naar hoofdklasse?

ALPHEN AAN DEN RIJN - 'Two down, one to go' voor ARC. De finale van de nacompetitie is zaterdag bereikt dankzij een 4-1 zege op SHO. Wint de Racing op zaterdag 15 juni de eindstrijd van mede-eersteklasser DTS Ede, dat Nootdorp liet degraderen (0-4), promoveert ARC naar de hoofdklasse.

Na vijf minuten stond ARC al met 2-0 voor en voor het eerste kwartier verstreken was leidde ARC met 3-0. Coen de Groot tikte na goed voorbereidend werk van Lionel Frederik de 1-0 binnen, Luuk Samsoms afstandsschot zorgde voor 2-0 en De Groot beloondde een prima loopactie met de 3-0. De 4-0 en 4-1 waren voor de statistieken.

'We gaan ons goed voorbereiden op DFS Ede. Ik ga mij twee dagen verdiepen in de tegenstander en dinsdag daarmee aan de slag met de ploeg', blikt trainer Mark Evers vooruit. De nacompetitiefinale gaat op neutraal terrein gespeeld worden.

Scoreverloop ARC - SHO 4-1 (3-0): 1-0 Coen de Groot, 2-0 Luuk Samsom, 3-0 Coen de Groot, 4-0 Lionel Frederik, 4-1 Bob Vermunt (strafschop).

Hieronder kun je de samenvatting van ARC - SHO bekijken, die vanaf maandag ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden, evenals de interviews met Mark Evers, Luuk Samsom en Coen de Groot.
advertentie
 
advertentie