Gepubliceerd op 16 Februari 2020 om 10.06 uur

ARC laat zich de kaas van het brood eten door Capelle

ALPHEN AAN DEN RIJN - Dat je teleurgesteld bent na een gelijkspel tegen Capelle. ARC kon daar voor aanvang van dit hoofdklasseseizoen alleen maar van dromen, maar na negentien speelronden is dat de realiteit. Capelle, voormalig derdedivisionist, strijdt tegen degradatie en ARC doet goed mee in de subtop.

Na de 0-0 van vorige week tegen Achilles Veen speelde ARC zaterdag met 1-1 gelijk tegen Capelle. Vier verliespunten betekent dat de goede uitgangspositie in de stand om de tweede periodetitel, die na de volgende wedstrijd beslist is, als sneeuw voor de zon is verdwenen. De de diepte weggestuurde Tren Drexhage zette de Racing vlak na rust met een goed schot op voorsprong. Vlak voor tijd schoot Justin van Mullem, dat na een rode kaart in de eerste helft met tien man speelde, een vrije trap binnen.

'Ik ben teleurgesteld en een beetje boos. Wij leverden niet de energie die we normaal leveren. We waren gemakzuchtig en toonden arrogantie', zei ARC-trainer Mark Evers na afloop. Als we hadden gewonnen, stonden we tweede in de periodestand. En volgende week is het Sportlust '46 - Feyenoord. Nu ben je kansloos voor de periodetitel.'

Scoreverloop ARC - Capelle 1-1 (0-0): 1-0 Tren Drexhage, 1-1 Justin van Mullem.

Hieronder zijn de interviews met Derek Prins, Thom Nouwens en Mark Evers te beluisteren.
advertentie
 
advertentie