ARC maakt 0-3 achterstand bij rust nog bijna goed tegen Achilles Veen

ALPHEN AAN DEN RIJN - ARC speelde zaterdag 25 minuten in de eerste helft heel erg slecht. Achilles Veen scoorde drie keer, maar had ook vijf of zes keer het net kunnen vinden. In de tweede helft speelde de Racing veel beter en kwam bijna nog op gelijke hoogte.

Youri Duisterhof scoort 1-3 uit een vrije trap en Maurits Splinter schiet van afstand de 2-3 in de touwen. In de laatste twintig minuten kon het alle kanten opgaan. Het had zomaar 3-3 kunnen eindigen, maar ook 2-4. '3-3 was niet verdiend geweest als je een periode zo slecht speelt als in de eerste helft', vindt ARC-trainer Mark Evers. 'Maar ik denk wel dat we dankzij de tweede helft de morele winnaar zijn.'

Op de twaalfde plek staat ARC in de Hoofdklasse A na vijf gespeelde wedstrijd. Met één overwinning, twee gelijke spelen en twee nederlaag heeft ARC vijf punten verzameld in de septembermaand.

Scoreverloop ARC - Achilles Veen 2-3 (0-3): 0-1 Remon Koenen, 0-2 Teun Sebregts, 0-3 Remon Koenen, 1-3 Youri Duisterhof, 2-3 Maurits Splinter.

Hieronder kun je het interview met Mark Evers na afloop van ARC - Achilles Veen terugluisteren.