Artiesten Zomerspektakel aan het Meer aanstaande vrijdag bekendgemaakt

Foto: Rik Wolswijk

ALPHEN AAN DEN RIJN - Aanstaande vrijdag wordt bekendgemaakt welke artiesten komen optreden op het Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn. De line-up voor de traditionele openingsavond wordt onthuld.

De kaartverkoop voor de vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer begint op zaterdag 2 november. Het jaarlijkse festival wordt volgend jaar georganiseerd op 5, 6 en 7 juni. De obstacle run is er ook weer op twee dagen, namelijk op zaterdag en zondag.

Terugblik

Dit jaar begon het grootste festival van de regio met Level 42, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en Kris Kross Amsterdam. Op zaterdag werd nagenoeg het gehele programma tot 21.00 uur geschrapt vanwege wind en regen. Alleen de obstacle run ging door. Om negen uur kon het avondprogramma alsnog van start gaan met Xander & Friends.

De zondag bestond uit de openluchtkerkdienst, obstacle run en de afsluitende muziekavond met Nielson, Davina Michelle, Edwin Evers Band en Helemaal Top. Verspreid over het hele weekend kwamen ongeveer 50.000 mensen af op het Zomerspektakel aan het Meer.

Bekijk ook: Televisiereportage openingsavond Zomerspektakel aan het Meer
Bekijk ook: Televisiereportage openluchtkerkdienst Zomerdienst aan het Meer
Bekijk ook: Televisiereportage obstacle run tijdens Zomerspektakel aan het Meer
Bekijk ook: Fotoreportage drie dagen Zomerspektakel aan het Meer