Augustus TV journaal vanaf 4 september

Augustus TV journaal vanaf 4 september 120 keer in tien dagen op de buis !
Fokke Duetz in MemoriamHet overlijden van Fokke Duetz , een van de cameramensen van het eerste uur van Alphen Stad TV, wordt voor het TV journaal over de maand Augustus 2006 op een passende wijze herdacht. Met het instellen van een Fokke Duetz award , die jaarlijks wisselend wordt toegekend aan iemand van de Radio of TV afdeling van Alphen Stad FM wordt de gedachte aan hem ook in de toekomst levend gehouden.
Veel aandacht is er deze keer voor de creatieve workshops en de daarop volgende expositie bij het Parktheater.
De Trekkertrek in Koudekerk aan den Rijn wordt deze maand uitgebreid in de schijnwerper gezet. Na de droogste Juli maand is er nu aandacht voor de natste Augustus maand in Alphen aan den Rijn .” Wateroverlast in vele delen van onze stad”. Veel beelden van het straatfeest in de Julianastraat, het vakantiespel en het ringsteken in Aarlanderveen.
Sport aan den Rijn is er ook . Het nieuwe sport seizoen is begonnen en dus vrij baan voor Voetbal en het Tean Tennis toernooi. Met als aankondiging “ Instortingsgevaar bij Zeeman” wordt in het TV journaal aandacht geschonken aan deze zeer bekende onderneming.Het TV journaal van Alphen Stad TV over de maand aug 2006 zal vanaf maandag 4 september gedurende tien dagen tot 14 september, 24 uur per dag, op de oneven uren te zien zijn op kanaal 26 van de kabeltelevisie