AVV Alphen geeft 3-1 voorsprong uit handen tegen ODB

ALPHN AAN DEN RIJN - Op basis van het veldspel verdiende Alphen - ODB zondag geen winnaar. Toch had de thuisploeg geruime tijd goede papieren om de tweede driepunter van het seizoen bij te schrijven. Na een uur voetballen stond Alphen met 3-1 voor.

Jan de Lange tikte in de openingsfase een voorzet van Ferry van Leeuwen binnen. Omdat Alphen op slag van rust niet goed verdedigde, kon Romano Charite de 1-1 scoren. Van Leeuwen werd tien minuten na rust de diepte in gestuurd en kon 2-1 maken. Bij de 3-1 werkte De Lange een voorzet van Van Leeuwen binnen. Uit een strafschop scoorde ODB (Nicky Linnenbank) 3-2 en Mike Danner tekende de gelijkmaker aan.

Na vijf wedstrijden in de 3e Klasse B staat Alphen op de zevende plek met zes punten: één zege, drie gelijke spelen en één nederlaag.

Scoreverloop Alphen - ODB 3-3 (1-1): 1-0 Jan de Lange, 1-1 Romano Charite, 2-1 Ferry van Leeuwen, 3-1 Jan de Lange, 3-2 Nicky Linnenbank, 3-3 Mike Danner.

Hieronder kun je de samenvatting van Alphen - ODB bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Rob de Lange en Jan de Lange.