Gepubliceerd op 12 Mei 2019 om 11.38 uur

AZC Alphen ontsnapt tegen Het Ravijn maar staat in halve finales

ALPHEN AAN DEN RIJN - AZC Alphen heeft de halve finales van de play-offs om het landskampioenschap bereikt. Na de ruime thuiszege op vrijdagavond, won de regerend landskampioen met veel pijn en moeite de return van Het Ravijn in Nijverdal.

Na verloop van tijd stond AZC zelfs met 6-2 achter in de tweede periode. Bij het ingaan van de laatste periode stond het 9-7 voor Het Ravijn en leek een stunt in de maak. Maar AZC kwam terug in de wedstrijd. De Alphenaren scoorden twee keer op rij en maakte via Andreas Miralis zelfs 9-10. Het Ravijn kwam nog een keer langszij, maar in de slotminuut scoorde Dejan Indjic de winnende voor AZC: 10-11.

Volgend weekend speelt AZC de halve finales. Op vrijdag wordt thuis gespeeld, op zaterdag uit en indien beide ploegen één wedstrijd winnen, volgt er 's zondags een beslissingswedstrijd in Alphen aan den Rijn. ZVL-1886 wordt de opponent.

Periodestanden Het Ravijn - AZC Alphen: 10-11 (5-2, 3-4, 1-1, 1-4). Doelpuntenmakers AZC: Filip Coric (3x), Dejan Indjic (3x), Andreas Miralis (2x), Jacopo Mandolini, Laslo Nagy, Sebastiaan van Mil.

Lees ook: Play-offs voor landstitelprolongatie als medicijn voor toekomstzorgen AZC

advertentie
.
advertentie