Bekersprookje Aarlanderveen duurt voort: achtste finales bereikt

AARLANDERVEEN - Aarlanderveen is zaterdag doorgedrongen tot de achtste finales van de districtsbeker West II. In Delft wonnen de Veners (1-2) van mede-derdeklasser SEP.

Aarlanderveen kwam na een kwartier op achterstand, maar nam dankzij twee treffers in vier minuten de voorsprong. Mike Busse schoot de bal uit een vrije trap via de binnenkant van de paal binnen, een hoekschop werd door Jorn Poelwijk met een omhaal gepromoveerd tot doelpunt.

In de tweede helft kregen Bram Egberts en Max Perkins namens Aarlanderveen goede kansen om het duel in het slot te gooien. Doelman Maico du Chatinier liet zich op zijn beurt tijdens het SEP-slotoffensief niet passeren.

Scoreverloop SEP - Aarlanderveen 1-2 (1-2): 1-0 Sander Bouwens, 1-1 Mike Busse, 1-2 Jorn Poelwijk.

Hieronder zijn de interviews met Arjen Linstra en Maico du Chatinier te bekijken.