Gepubliceerd op 18 April 2019 om 21.07 uur

Bernardus definitief naar zaterdagvoetbal, leden zijn akkoord

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK - Bernardus maakt definitief de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal aan het einde van dit seizoen. Dat is donderdagavond besloten tijdens een extra algemene ledenvergadering (ALV) van de Hazerswoudse voetbalvereniging.

De vierde klasse wordt per volgend seizoen afgeschaft in de regio West II, de derde klasse volgt een seizoen later. Het bestuur, de technische staf en de spelersgroep van Bernardus zien het niet zitten om volgend seizoen in de districten West I of Zuid I te voetballen.

Ondanks dat Bernardus er goed voor staat en zich zomaar kan handhaven in de derde klasse en op die manier de overstap naar het zaterdagvoetbal met een jaar kan uitstellen, kiest de vereniging daar niet voor. Volgend seizoen zal Bernardus uitkomen in de zaterdag-vierde klasse.

Alleen eerste en tweede elftal

Het eerste en tweede elftal van Bernardus gaat de overstap maken van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. De switch van het tweede team is nodig om spelers te kunnen uitwisselen tussen beide teams. Recreatief voetbal blijft wel op zondag bestaan bij Bernardus.

Lees ook: AVV Alphen blijft nog minstens één seizoen op zondag voetballen

advertentie
.
advertentie