Gepubliceerd op 12 Mei 2019 om 20.31 uur

Bernardus gaat als koploper de laatste speeldag in

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK - In principe maakt het niets uit op welke plek Bernardus eindigt dit seizoen. De Hazerswoudenaren maken immers de overstap naar het zaterdagvoetbal. Maar als Bernardus nog een jaartje op zondag was blijven voetballen, had Bernardus zich naar alle waarschijnlijk gehandhaafd op derde klasse-niveau.

De top-2 handhaaft zich in de derde klasse, de nummers drie tot en met vijf spelen nacompetitie, alle andere clubs degraderen. Bernardus won zondag met 3-4 van Besiktas en staat nu op de eerste plek. De voorsprong op nummer drie ESDO is drie punten. Ook het doelsaldo van Bernardus is beter. Er is nog één wedstrijd te spelen.

Bernardus boekte zondag een terechte zege op Besiktas. Al maakt Bernardus het zichzelf nog wel erg lastig in Rotterdam. De thuisploeg kwam terug van 0-2 tot 2-2, maar in de slotfase trok Bernardus alsnog aan het langste eind.

Scoreverloop Besiktas - Bernardus 3-4 (0-1): 0-1 Luuk Verbeij, 0-2 Robert Paling, 1-2 doelpuntenmaker onbekend, 2-2 doelpuntenmaker onbekend (strafschop), 2-3 Jeffrey van der Heiden, 2-4 Robert Paling, 3-4 doelpuntenmaker onbekend.

Hieronder kun je de radio-interviews met Gerald van der Klok en Robert Paling terugluisteren.
advertentie
.
advertentie