Gepubliceerd op 09 Juni 2019 om 9.29 uur

BSC ‘68 nog één zege verwijderd van handhaving in derde klasse

BENTHUIZEN - BSC '68 heeft ook de tweede nacompetitiewedstrijd gewonnen. Als volgend weekend de finale van de nacompetitie ook wordt gewonnen, blijven de Benthuizenaren in de derde klasse. Dan moet wel FC Oegstgeest, dat Floreant uitschakelde, verslagen worden op neutraal terrein.

Een vrije trap, een eigen doelpunt en een fraai schot zorgden voor de 3-0 voorsprong voor BSC. De 3-1 van LSVV '70, vlak voor tijd, was enkel voor de statistieken.

Op het vrijgelegen voetbalveld van BSC '68 had de wind vrijspel. De thuisploeg ging daar het beste mee om en had het overwicht ten opzichte van LSVV. Toch hadden de Leidenaren bij een 2-0 stand de aansluitingstreffer kunnen maken. Dat gebeurde niet, BSC maakte de 3-0 en besliste de halve finale van de nacompetitie.

Scoreverloop BSC '68 - LSVV '70 3-1 (2-0): 1-0 Lody Dijkhuizen, 2-0 Guido Leugering, 3-0 Lennart van den Berg, 3-1 Thomas Loos.

Hieronder kun je de samenvatting van BSC '68 - LSVV '70 bekijken, die vanaf maandag ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden, evenals de interviews met Kenneth Soechit en Lody Dijkhuizen.
advertentie
.
advertentie