BSC ‘68 rekent in slotfase af met Moerkapelle

BENTHUIZEN - BSC '68 wachtte zaterdag tot de laatste vijf minuten om de trekker over te halen tegen Moerkapelle. Uit een hoekschop van Guido de Peinder kopte Reno Smulders de 1-0 binnen en diezelfde Smulders gaf de voorzet op invaller Karsten van Etten, die de 2-0 maakte.

Kansen waren er nauwelijks te zien. De Peinder had BSC in de eerste helft op voorsprong moeten zitten, maar miste een grote kans.

'Een terechte overwinning', vindt BSC-trainer Marco Lange. 'We misten de scherpte en het bewustzijn om het veld breed te houden, maar gaande de wedstrijd creëerden we kansen. Het eerste doelpunt was schitterend en nog geen vijf tellen later lag er weer één in.'

Scoreverloop BSC '68 - Moerkapelle 2-0 (0-0): 1-0 Reno Smulders, 2-0 Karsten van Etten.

Hieronder kun je de televisie-samenvatting van BSC '68 - Moerkapelle bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen op televisie te zien is, evenals in de interviews met Marco Lange en Sjoerd Walraven.