Buck Bar Kitchen geopend op Proeftuin van Holland in Boskoop

Foto: Buck Bar Kitchen

BOSKOOP - Het nieuwe restaurant Buck Bar Kitchen is afgelopen week geopend in Boskoop. Midden in de Proeftuin van Holland staat het nieuwe paviljoen, tussen voorbeelden van al het groen dat in en rond het kwekersdorp uit de grond komt.

Zodra de horeca weer open kan, is het de bedoeling dat gasten hier van 's middags tot 's avonds terecht kunnen voor een hapje en een drankje. 'Onze tafels zijn gemaakt van bomen uit het Groene Hart en ons vlees dat we serveren is ook van runderen uit het Groene Hart', zegt Karlin Kemper, die samen met haar partner Laurence Kroeske het restaurant leidt.

'We werken samen met een slagerij en halen dus geen vlees van de groothandels', vervolgt Kemper. 'Zo weten we precies wat we serveren, dat het met zorg is uitgekozen en met liefde tot het laatste moment is verzorgd.'

Vergaderruimtes

'Laurence is al twintig jaar werkzaam in de horeca na het afronden van de middelbare hotelschool en ademt gastvrijheid. Toen wij vijf jaar geleden een relatie kregen was dit al snel mijn bevestiging: een eigen bedrijf in de horeca zou het gaan worden.'

Het pand beschikt verder over enkele vergaderruimtes en een grote zaal die afgehuurd kan worden voor feesten en partijen. 'Die ruimte heeft een eigen entree, een eigen bar en een aparte route naar de wc's. Zo kan het restaurant altijd door blijven draaien, ook al is er een partij bezig', besluit Kemper.