Campagne van start om lokale ondernemers te ondersteunen tijdens coronacrisis

Foto: #AlphenMarketing

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Deze week is de campagne #AlphenKoopt bij elkaar van start gegaan. Met dit initiatief worden inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn gevraagd lokaal te investeren en te kopen, om ondernemers tijdens de coronacrisis een hart onder de riem te steken.

De campagne wordt in alle dorpskernen van de gemeente ingezet. Het initiatief is een samenwerking van Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA), Economic Development Board Alphen aan den Rijn (EDBA), Alphen Marketing, Centrummanagement, Commercieel Vastgoed Centrum Alphen (CVCA) en Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC).

Op de website van AlphenLinkt worden meer tips gegeven om de lokale ondernemers te steunen. Naast het verantwoord winkelen bij ondernemers die op dit moment geopend zijn, is het bij veel van deze ondernemers ook mogelijk om online te winkelen. Ook het aanschaffen van cadeaubonnen bij lokale ondernemers wordt genoemd, evenals het aanhouden van abonnementen bij sportscholen en (sport)verenigingen.

Lees ook: Geen noodfonds voor bedrijven uit gemeente Alphen maar stimuleringsfonds