Carnavalsoptocht Boskoop zaterdag live op televisie bij Studio Alphen

BOSKOOP - Boskoop loopt aanstaande zaterdag weer uit voor de carnavalsoptocht van De Krooshappers. Studio Alphen zendt de optocht vanaf 14.00 uur live uit op televisie en radio.

Nathan Smulders en Mike Mourits doen tijdens de televisie-uitzending verslag vanaf de Zijde in Kwakveen, zoals Boskoop heet tijdens carnaval. Daarbij worden de praalwagens in beeld gebracht, die onder leiding van de Prinsenkar met Prins Flora en hofdames Sanne en Nathalie koers zetten richting het Floragebouw. Erik Kooyman van Omroep West voorziet de uitzending van commentaar, samen met voormalig Prins Glitter van De Krooshappers Richard van den Nieuwendijk.

Carnaval in Kwakveen is zaterdag 18 februari vanaf 14.00 uur live te zien op televisie bij Studio Alphen. De uitzending is ook online te volgen via de livestream op deze website. Om 14.00 uur start ook een speciale radio-uitzending op Studio Alphen met live verslag vanuit Boskoop. Peter Trimp, Ton Puik en Wouter Kikstra nemen die uitzending voor hun rekening.

Lees ook: Hoge materiaalkosten houden Krooshappers niet tegen: ‘Nog altijd fanatiek en groots gebouwd’