Gepubliceerd op 19 Februari 2020 om 13.22 uur

Carnavalsoptocht in Boskoop zaterdag live op televisie, livestream en radio

BOSKOOP - Studio Alphen zendt de carnavalsoptocht in Boskoop aanstaande zaterdag, zoals ieder jaar, live uit op televisie. Vanaf 14.00 uur is de parade over de Zijde rechtstreeks te bekijken. Presentatoren Mike Mourits en Peter Trimp verzorgen het sfeerverslag in de uitzending.

De uitzending is niet alleen live op televisie te bekijken, maar ook digitaal via de livestream op de website en de sociale media-kanalen van Studio Alphen. Daags na de carnavalsoptocht is de beeldregistratie in z'n volledigheid online terug te kijken.

Heel de middag live op de radio

Ook op de radio doet Studio Alphen live-verslag. Het radioprogramma Hollandse Hits komt vanaf 12.00 uur vanaf het verzamelterrein. Presentator John Wiersma loopt met de stoet mee richting het Reijerskoop en de hefbrug.

Om 14.00 uur, als de optocht het hart van Boskoop bereikt, nemen Wesley Hoek, Ton Puik en Nathan Smulders het stokje over voor een speciale carnavalsuitzending met live verslaglegging vanaf de Zijde. Sport Lokaal komt op deze voetbalcompetitieloze zaterdag te vervallen.

advertentie
 
advertentie