Concert door veertig muzikanten van Nieuw Talent Orkest DSS Aarlanderveen

AARLANDERVEEN - Muziekvereniging DSS presenteert haar nieuwste aanwinst: het Nieuw Talent Orkest. Het orkest vol beginnende muzikanten verzorgt zaterdag 18 februari een concert.

De doelgroep van het project was dit keer niet de kinderen, maar de volwassenen die vroeger graag een instrument hadden willen leren spelen of eens iets totaal anders wilden doen. De beginnende muzikanten hebben in elf repetities in het Dorpshuis een indrukwekkende prestatie geleverd en zijn klaar voor het concert.

'Met meer dan veertig enthousiaste muzikanten aan boord is het Nieuw Talent Orkest een inspirerend voorbeeld van hoe muziek voor iedereen toegankelijk is. Ongeacht leeftijd of achtergrond', aldus Marianne Klören namens de PR-commissie van Muziekvereniging Door Samenwerking Sterk. 'Tijdens het concert zullen deze muzikanten het publiek verrassen met hun muzikale groei en uitvoeringen op blaasinstrumenten en slagwerk.'

Mix van muziekstijlen

Naast het Nieuw Talent Orkest zijn de Mars&Showband en een ensemble uit het Fanfareorkest van de partij. 'Het concert belooft een verrassende mix te worden van verschillende muziekstijlen en geeft een mooie indruk van de mogelijkheden binnen onze veelzijdige muziekvereniging.'

De toegang tot het concert is vrij. De eerste muzieknoten klinken vanaf 20.00 uur in Studio Oosterman aan Noordeinde 62.