Vier voetbalwedstrijden afgelast dit weekend

Foto: Arjan de Graaf

ALPHEN AAN DEN RIJN - De voetbalwedstrijden Alphense Boys - Purmersteijn en Sporting Leiden - AVV Alphen gaan aankomende zondag niet door. De competitiewedstrijd van Alphense Boys (Hoofdklasse A) is afgelast vanwege een coronabesmetting in het eerste elftal van Purmersteijn. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd wordt ingehaald.

De Leidse voetbalvereniging Sporting Leiden kampt met een aanzienlijke hoeveelheid coronabesmettingen dat het bestuur heeft besloten om alle competitiewedstrijden voor dit weekend af te gelasten. Sporting Leiden - AVV Alphen (3e Klasse A) wordt vooralsnog ingehaald op donderdag 22 oktober. Aankomende dinsdag speelt Alphia tegen Sporting Leiden. Dat duel werd vorig weekend vanwege corona afgelast. Vooralsnog gaat die inhaalwedstrijd wel door.

Voor zaterdag zijn Hazerswoudse Boys - LSVV '70 (4e Klasse A) en BSC '68 - Moerkapelle (4e Klasse C) geschrapt. Het grasveld in Hazerswoude-Dorp is onbespeelbaar verklaard, Moerkapelle kampt met coronabesmettingen. De inhaaldata zijn nog niet vastgesteld.

Lees ook: Alle tussenstanden en uitslagen in amateurvoetbal dit weekend