Gepubliceerd op 08 Juli 2019 om 11.21 uur

Data Zomerspektakel aan het Meer 2020 bekendgemaakt

ALPHEN AAN DEN RIJN - De data voor het Zomerspektakel aan het Meer van volgend jaar zijn bekendgemaakt: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020.

Opnieuw zal het grootste openluchtfestival van de regio Alphen aan den Rijn drie dagen duren. Het wordt weer een mix van muziek, sport en spel, kondigt de organisatie aan. Ook de obstacle run keert terug.

Wederom zal het Zomerspektakel aan het Meer georganiseerd worden op het festivalterrein in Park Zegersloot, nabij de t-steiger van de Zegerplas en de dagcamping.

Terugblik op 2019

Het is alweer een maand geleden dat Level 42, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en Kris Kross Amsterdam optraden op de vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer.

Op zaterdag werd nagenoeg het gehele programma tot 21.00 uur geschrapt vanwege wind en regen. Om negen uur kon het avondprogramma alsnog van start gaan met Xander & Friends.

De zondag bestond uit de openluchtkerkdienst, obstacle run en de afsluitende muziekavond met Nielson, Davina Michelle, Edwin Evers Band en Helemaal Top.

Lees ook: Volgend jaar opnieuw Zomerspektakel aan het Meer

advertentie
.
advertentie