Gepubliceerd op 15 Mei 2019 om 13.50 uur

De Hospicegroep houdt twee open dagen in nieuwe hospicewoning

ALPHEN AAN DEN RIJN - Vanaf 13 juni wordt de nieuwe hospicewoning aan de Lupinesingel in Alphen aan den Rijn in gebruik genomen. Voordat het zover is, houdt De Hospicegroep twee open dagen. Daarbij is iedereen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de nieuwe woning.

'Onze medewerkers en vrijwilligers leiden u dan met plezier rond door de nieuwe hospicewoning', meldt De Hospicegroep. 'Onze vaste krachten, vrijwilligers, bestuursleden en externe betrokkenen hebben met veel energie en betrokkenheid een groot aandeel gehad in de totstandkoming van de woning.'

De open dagen vinden plaats op woensdag 5 juni van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag 8 juni van 10.00 tot 16.00 uur.

Documentaireserie

Studio Alphen heeft een driedelige documentaireserie gemaakt over De Hospicegroep. In 'De Hospice - Een nieuw begin voor een mooi einde' worden medewerkers en vrijwilligers van de hospice gevolgd in de laatste weken voor de grote verhuizing naar de nieuwe hospicewoning aan de Lupinesingel.

De eerste aflevering is vanaf aanstaande donderdag opnieuw te zien op televisie. Om 19.05 uur wordt het eerste deel uitgezonden, waarna deze ieder uur wordt herhaald. De uitzending is ook online te bekijken. Het tweede deel van de documentaireserie is te zien vanaf 23 mei.

Lees ook: Nieuwe hospicewoning bijna klaar: ‘Het gaat echt voelen als thuis’

advertentie
 
advertentie