De Voetbalkantine: Eli Wattimury en Frits Swart

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Iedere tweede maandag van de maand is De Voetbalkantine te horen op Studio Alphen. Tussen 20.00 en 21.00 uur wordt door sportverslaggever Peter Fase met gasten uit de Alphense voetbalwereld de lokale actualiteit in het amateurvoetbal doorgenomen. Iedere uitzending vindt plaats vanuit een andere voetbalkantine.

Eli Wattimury en Frits Swart zijn te gast in de september-uitzending. Wattimury heeft als trainer de eerste twee wedstrijden met Alphense Boys O21 van dit seizoen gewonnen van respectievelijk Roda JC en Vitesse. Kan Alphense Boys, dat nu al tegen louter profclubs speelt, stunten en net als vorig seizoen meedoen om promotie naar het allerhoogste niveau van Nederland?

En Swart verving als bestuurssecretaris van AVV Alphen op het laatste moment de ziek afgemelde - kersverse - voorzitter van zijn vereniging, Peter Harting. Ter tafel kwam de vraag: gaat AVV Alphen later deze maand beslissen om over te stappen naar het zaterdagvoetbal met het eerste elftal?

Hieronder kun je de De Voetbalkantine-uitzending van maandagavond als podcast terugluisteren.