Gepubliceerd op 14 Februari 2020 om 16.35 uur

Deze sportwedstrijden zijn dit weekend te volgen bij Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend weer uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet. De zaterdaguitzending duurt deze week tot 20.00 uur omdat Alphense Boys zaterdag om 18.00 uur aftrapt tegen Hollandia.

Zaterdag zijn ARC - Capelle, Aarlanderveen - VVSB, Nieuwkoop - Alphia, Hazerswoudse Boys - Woubrugge en Alphense Boys - Hollandia live te beluisteren. Zondag is er verslag van ROAC - Vlissingen te horen. De tussenstanden zijn zaterdag- en zondagmiddag ook te zien op tekst-tv op Studio Alphen en via deze internetpagina.

Verder blikt Studio Alphen op zondag uitgebreid terug op Tempo - DVO (korfbal). Vanaf maandag zijn op televisie samenvattingen te zien van Alphense Boys - Hollandia en Nieuwkoop - Alphia.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.10 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Alle tussenstanden en uitslagen in amateurvoetbal dit weekend

advertentie
 
advertentie