Gepubliceerd op 06 Maart 2020 om 14.52 uur

Deze sportwedstrijden zijn dit weekend te volgen bij Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend weer uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet. Worden Alphia en Hazerswoudse Boys periodekampioen? 

Zaterdagmiddag zijn ARC - Spijkenisse, TAVV - Aarlanderveen, Alphia - FC Oudewater, SJZ - Hazerswoudse Boys en Floreant - Bergambacht live te beluisteren. Zondag is er verslag van Alphense Boys - Be Quick 1887 en Alphen - Taurus te horen. De tussenstanden zijn zaterdag- en zondagmiddag ook te zien op tekst-tv op Studio Alphen en via deze internetpagina.

Verder blikt Studio Alphen op zondag uitgebreid terug op TOP - Tempo (korfbal). Vanaf maandag zijn op televisie samenvattingen te zien van TAVV - Aarlanderveen en Floreant - Bergambacht.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.10 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Alle tussenstanden en uitslagen in amateurvoetbal dit weekend

advertentie
 
advertentie