Deze sportwedstrijden zijn dit weekend te volgen bij Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet. Voor alle clubs behalve ARC en Alphense Boys begint dit weekend de competitie.

Zaterdagmiddag zijn ARC - DHSC, TAVV - Aarlanderveen en Alphense Boys Zaterdag - Zwammerdam live te beluisteren. Zondag is er live-verslag van Alphense Boys - SJC, EMM '21 - Foreholte en HBC - Altior. Verder wordt op zondag met interviews uitgebreid teruggeblikt op de waterpolowedstrijd in de eredivisie tussen AZC Alphen en PSV Eindhoven.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van ARC - DHSC en Alphense Boys Zaterdag - Zwammerdam.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.