Deze sportwedstrijden zijn dit weekend te volgen bij Studio Alphen

Gepubliceerd op 29 november 2019 om 15.38 uur

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend weer uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet.

Zaterdagmiddag zijn ARC - FC 's-Gravenzande, Koudekerk - Hazerswoudse Boys, Alphense Boys - SCH '44 en Floreant - FC Cabauw live te beluisteren. Zondag is er verslag van Alphense Boys - Alcides en DHL - Alphen te horen. Van alle andere wedstrijden worden luisteraars op de hoogte gehouden van tussenstanden. De tussenstanden zijn zaterdag- en zondagmiddag ook te zien op tekst-tv op Studio Alphen. Verder blikt Studio Alphen op zondag uitgebreid terug op Tempo - Groen-Geel (korfbal) en AZC Alphen - ZVL-1885 (waterpolo).

Vanaf maandag zijn op televisie samenvattingen te zien van Koudekerk - Hazerswoudse Boys, Tempo - Groen-Geel en het internationale boksgala van Teus de Kruyf.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.10 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

advertentie advertentie