Deze week in Thuis in het Archief: AZC Alphen valt na 14 jaar eindelijk weer in de prijzen

Gepubliceerd op 25 mei 2020 om 10.29 uur

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Nu de sportcompetities zijn beëindigd en evenementen voorlopig niet doorgaan, duikt Studio Alphen iedere week het archief in. De komende tijd zijn iedere week memorabele sportmomenten en grote evenementen te herbeleven.

Deze week kijken we terug op het succesvolle waterpoloseizoen 2017-2018 van AZC Alphen. Veertien jaar na het laatste behaalde landskampioenschap, pakten de Alphenaren twee jaar geleden de dubbel door eerst de bekerfinale te winnen en daarna de finale van de play-offs om de landstitel.

Thuis in het Archief

Thuis in het Archief is vanaf maandag 19.00 uur drie dagen lang ieder uur op televisie te zien, direct na het Studio Alphen Nieuws. De uitzendingen van Het Alphens Filmjournaal (donderdag en vrijdag) en PuurPodium (zaterdag en zondag) gaan ook door.

Aansluitend op Thuis in het Archief, Het Alphens Filmjournaal en PuurPodium kun je deze week kijken naar de ondernemerstalkshow Studio VOA. Op zondagochtenden worden de gezamenlijke kerkdienst van de Maranathakerk en Adventskerk in Alphen aan den Rijn rechtstreeks uitgezonden op televisie.

advertentie advertentie