Dinsdag extra sportuitzending Studio Alphen met nacompetitievoetbal ARC en BSC ‘68

Foto: John Wiersma (Jovimedia.nl)

ALPHEN AAN DEN RIJN/BENTHUIZEN - Op Studio Alphen is dinsdagavond vanaf 19.00 uur een extra radio-uitzending van Sport Lokaal te beluisteren. Om 20.00 uur neemt ARC het op tegen Volendam en op hetzelfde tijdstip is SCH '44 de tegenstander van BSC '68.

ARC staat in de finale van de nacompetitie. De heenwedstrijd is dinsdagavond in Alphen aan den Rijn, de return komende zaterdag in en tegen Volendam. Voor BSC '68 geen heen- en terugwedstrijd, maar in één keer do or die. De winnaar speelt zaterdag de finale.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Alle tussenstanden en uitslagen in nacompetitie- en competitievoetbal